FÖR TAKET

Plåtprodukter och Montage AB är en komplett takentrepenör som utför små som stora arbeten på alla typer av yttertak. Vi lämnar givetvis sedvanliga garantier på samtliga av våra arbeten och strävar alltid efter 100% nöjda kunder efter avslutat arbete. Här kommer några exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • TAKBYTE - Vi lägger alla typer av plåttak, betong- eller lertegel vid önskemål. Vi renoverar även ditt undertak, ner till takstolar om så krävs. Vi använder oss av väl etablerade leverantörer med material av högsta kvalité.  
  • TAKMÅLNING - Vi målar oftast plåttak (efter ett vidhäftningsprov och/eller en okulärbesiktning för att kunna garantera resultat) men även andra typer av yttertak vid rätt förutsättningar. Kontakta oss för mer information.
  • TAKTVÄTT - Vi rengör alla typer av yttertak från mossa och påväxt. Med skonsamma metoder utan att skada varken tak eller omgivning. Kontakta oss för mer information.
  • TAKSKOTTNING - Vi hjälper dig med takskottningen på ett säkert sätt. Det går att anlita oss säsongsvis eller vid enstaka tillfällen. Kontakta oss för mer information.
  • REPARERA/KOMPLETTERA - Oavsett om det gäller att reparera ett läckage, montera nya gavelbeslag eller kanske nya nockband så hjälper vi dig. Inget arbete är för litet. Välkommen med din förfråganNedan ser du en del bilder från olika takjobb som vi har utfört! 

-Pågående takbyte. Här har vi valt att behålla den gamla plåten som kondensskydd. Vi monterar en traditionell TRP20. 


-Utförd takmålning samt en del kompletterande snörasskydd. Här valde kunden en grafitgrå färg istället för den annars vanliga svarta, mycket snyggt resultat!


-Här håller vi på att avsluta ett takbyte. Ett gammalt lertegeltak som ersattes med ny råspont, underlagsduk samt ett läckert klickfalstak i svart kulör.


-Pågående takbyte. Här begrundas en ny ränndal innan vi hoppar på nästa sida! Vi valde att spara den gamla TRP20 plåten som kondensskydd och monterade därefter tegelimitationen Elegance från Johanssons Plåt.


-Samma projekt som ovanstående. En bild från andra sidan. 


-Resultatet efter en taktvätt. Efter mossan var borttagen impregnerades taket för att motverka framtida påväxt.


-Ett riktigt specialjobb! Här var det viktigt för kunden att behålla den gamla sekelskiftesladans patina. Pannplåten plockades ner, nytt undertak, tätskikt och läkt monterades för att sedan återställa den gamla pannplåten igen.


-Resultatet efter en takmålning. Här valde vi att stryka ut färgen för bästa vidhäftning och den gamla pannplåten blev som ny. Ett riktigt lyft!


-Pågående takbyte.


-Före- och efterbild på en taktvätt. Efter påväxten var borttagen så impregnerades självklart hela taket för att undvika framtida påväxt.


-Ett komplett takbyte med nytt undertak och därefter ett klassiskt TRP20 plåttak. Snörasskydd monterades på framsida (CWL Profildurk) för att undvika snöras mot entrén. 


För mer information eller för att lämna din förfrågan, KLICKA HÄR!