SNÖRASSKYDD


Vi levererar och monterar!

Plåtprodukter och Montage AB levererar och monterar varje år kilometervis av snörasskydd i olika modeller. Oavsett vilken modell man är intresserad av är det av yttersta vikt att snörasskyddet dimensioneras korrekt i förhållande till takets förutsättningar samt vilken snölastzon man bor i. Välkommen med din förfrågan så hjälper vi dig att plocka ihop ett komplett paket som fungerar för just ditt tak och levererar det till din dörr. Självklart hjälper vi dig även med montaget om så önskas! 

Nedan kan du se dom tre modeller vi främst jobbar med. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss för en lösning!


PROFILDURK - Profildurken monteras på alla typer av tak, dock skiljer sig konsolerna åt beroende på vilken typ av tak det monteras på. Den monteras på cc 600-1200mm beroende på takets förutsättningar. Den finns att tillgå i ett stort urval av kulörer. Välkommen att kontakta oss för mer information. 


3-RÖRSPROFIL - 3-rörsprofilen, likt profildurken, monteras på alla typer av tak, dock skiljer sig konsolerna åt beroende på vilken typ av tak det monteras på. Den monteras på cc 600-1200mm beroende på takets förutsättningar. Den finns att tillgå i ett stort urval av kulörer. Välkommen att kontakta oss för mer information.


SNÖSTOPPARE - Tillverkas i 1.0mm tjock stålplåt och är dubbellackerad för bästa rostskydd. Den monteras på alla typer av profilerade plåttak så som TRP20, TRP45, tegelimitationer, pannplåt, etc. (Den monteras ej på klickfals eller bandtäckta plåttak.) Vi lagerhåller den i svart och tegelröd kulör men finns att tillgå i fler färger. Kontakta oss för mer information.


KAMPANJERBJUDANDE SNÖSTOPPARE

Nu kör vi en kampanj på Snöstoppare. Hemlevererat till dörren eller så monterar vi åt dig, du väljer! Snöstoppare monteras på alla typer av profilerade plåttak (ej klickfals). Kampanjen gäller över hela Norr- och Västerbotten eller på annonserad ort.


MONTERA SJÄLV

Nu endast 150:-/lpm inklusive moms. I priset ingår fri hemleverans eller till önskad adress. Gäller både vid större och mindre beställningar.


VI MONTERAR ÅT DIG

Nu endast 290:-/lpm monterat och klart inklusive moms och ROT-avdrag. I samband med montaget gör vi även en översyn av din taksäkerhet för att säkerställa att den motsvarar dagens krav. Självklart helt kostnadsfritt utan förbehåll. 

För mer information eller för att lämna din förfrågan, KLICKA HÄR