TILL SKORSTENEN

Skydda din skorsten!

Vill du väderskydda din skorsten då du inte eldar lika frekvent eller kanske börjar den vara sliten och du funderar på en inplåtning? Det fixar vi! Plåtprodukter och Montage AB monterar alla typer av skorstensbeslag och väderskydd. Är skorstenen i så pass dåligt skick att den behöver en genomgång innan tilltänkt inplåtning/beslag så utför vi även enklare mur- och putsarbeten. Nedan följer en del bilder på arbeten som vi har utfört. 


KAMPANJERBJUDANDE SKORSTENSHUV

Endast 2500:- inklusive uppmätning och montering! Erbjudandet gäller över hela Norr- och Västerbotten, ingen by/ort/stad är för långt borta. Alltid med snabba leveranser!

Varför skorstenshuv?

 Då vi inte eldar lika frekvent längre så torkas inte skorstenarna ur på samma sätt som tidigare och fukt tillåts hopa sig i murstockarna. Fukten i sin tur leder till en rad olika problem, både med skorstenen och vår inomhusmiljö.

Genom att montera en skorstenshuv så förhindrar du detta. Det onödiga slitaget på din skorsten upphör samtidigt som du inte behöver oroa dig för att giftiga svamp- och mögelangrepp ska få fäste i din murstock och sprida sig i din inomhusmiljö.

Du slipper även ett onödigt slitage på skorstenen samtidigt som du ökar draget i skorstenen tack vare ejektorverkan.

Samtliga bilder nedan är på den modell skorstenshuv som kampanjen avser.För mer information eller för att lämna din förfrågan, KLICKA HÄR!